top of page
groen_breed.png

Za 22 juni

groen_breed.png

Gratis toegang

Opera Sing Along

groen_breed.png

19:00 uur

DSC_9637.JPG

Voluit meespelen én meezingen, dat is de toon van deze dag! Op zaterdag 22 juni wordt er door philharmonie zuidnederland een Philmob georganiseerd, waarbij amateurmusici wordt uitgenodigd samen met het orkest mee te spelen. Daarna staat er een Sing Along op het programma en zing je de grootste opera- en musicalhits, bijgestaan door topvocalisten en muzikaal begeleid door de Koninklijke Harmonie ’s-Hertogenbosch, uit volle borst mee.  

 

 

De eerste Philmob in Nederland was een groot succes! Meer dan 400 enthousiaste amateurs van alle niveaus en alle leeftijden voegden zich bij het professionele orkest philharmonie zuidnederland en brachten hun publiek in vervoering. Samen gaven ze een geweldige performance in de openbare ruimte. Een onvergetelijke ervaring voor zowel de amateurs als zeker ook voor de professionals. Het publiek dat in de binnensteden van Maastricht en Eindhoven aan het winkelen was, werd verrast met een kippenvel moment. Op zaterdag 24 juni vindt dit spektakel plaats op de Parade in Den Bosch. Meld je nu aan!

 

 


De Philmob start om 19:00 uur en eindigt om 19:40 uur. Er is geen pauze inbegrepen.
De Philmob is een sta-evenement, het meebrengen van een eigen stoel is niet toegestaan. 

groen_breed.png

Philmob


Na een succesvolle Echte Bossche Prom en Grand Gala's brengt de Koninklijke Harmonie 's-Hertogenbosch een nieuw meezingconcert: de Sing Along met bekende opera en musical hits. Talloze bekende solisten uit 's-Hertogenbosch leveren een bijdrage en op grote schermen worden de teksten vertoond, zodat iedereen - ja ook jij - uit volle borst kan meezingen. Het belooft een waar muziekfeest te worden!

De Sing Along start om 20:30 uur, van 21:15 tot en met 21:45 uur is het pauze en de Sing Along eindigt om 22:30 uur. 

De Sing Along is een sta-evenement, het meebrengen van een eigen stoel is niet toegestaan. 

groen_breed.png

Sing Along

groen_breed.png

Vorige edities

2019: van Mozart en Verdi’s Slavenkoor tot Gershwins Summertime met Bernadeta Astari, Laetitia Gerards, Raoul Steffani, Shirma Rouse en het Brabant Koor
2018: Carmen Medley met Francis van Broekhuizen, Laetitia Gerards, Raoul Steffani, Marco Bakker en het Brabant Koor

opera-op-de-parade-2019-avond2-1-1200x700.jpg
bottom of page