top of page

Word sponsor van Opera op de Parade

Een onvergetelijke livemuziekbeleving in de openlucht met de Sint-Janskathedraal als decor. Bossche gemoedelijkheid en bekenden uit het Brabantse bedrijfsleven. Dát is Opera op de Parade! Als sponsor speel je een grote rol in het mogelijk maken van dit gratis toegankelijke operafestival. Jouw bijdrage is een geweldige ervaring voor velen! Benieuwd hoe je Opera op de Parade kunt steunen? Download de brochure of neem vrijblijvend contact op met: bert.damen@theateraandeparade.nl.
 

Hoofdsponsor Delen Private Banking ging u voor:

“De waarden van de bank zijn ons kompas bij alles wat we doen”, zegt René Havaux, CEO van Delen Private Bank. We hebben er vijf: behoedzaamheid, duurzaamheid, persoonlijk contact, een familiale touch en efficiëntie. Ze vormen het karakter van de bank. Ze geven richting aan onze missie, strategie en filosofie. Zo maken wij het verschil.

In 2017 meldde Oyens & Van Eeghen zich als hoofdsponsor van Opera op de Parade. Na de turbulente coronatijd gaat deze eeuwenoude vermogensbeheerder verder onder de naam Delen Private Bank en is er hier en daar wat veranderd. Wel staat de sponsoring van Opera op de Parade nog fier op het lijstje. Zozeer zelfs dat de verbintenis inmiddels alweer verlengd is. “Om lokaal te wortelen moet je lokaal sponsoren’, aldus Bas Coerts van Delen Private Bank ’s-Hertogenbosch in het magazine 

Gemeente ’s-Hertogenbosch 

 


Wij zijn Den Bosch Partners, de formele citymarketingorganisatie van Den Bosch. Als organisatie zagen wij begin maart 2022 het officiële levenslicht. We hebben inmiddels een sterk kernteam van marketing professionals die allemaal een binding hebben met Den Bosch.

Het eerste half jaar stond in het teken van kennismaken met de stad. We hebben een scherpe analyse gemaakt van wat we terugkregen in de vele gesprekken. In samenwerking met partners en creatieven uit de stad bouwden we aan het strategische fundament onder het merk Den Bosch. We hebben een sterk verhaal in handen en de organisatie is op orde. Klaar om aan de slag te gaan.

Appèl

Met wortels in de Brabantse grond en de voeten in de klei is in 1978 een familiebedrijf ontstaan met een bourgondisch hart. Een hart voor eten en drinken, voor het creëren van bijzondere ontmoetingen en het verbinden van mensen met elkaar én de wereld om ons heen.

Dit doen we door aandacht voor pure ingrediënten én aandacht voor elkaar. Het belang en de impact van eten en drinken is groot; eten en drinken speelt een cruciale rol in het leven van mensen. Eten en drinken overstijgt grenzen, het heeft een centrale rol in iedere cultuur, over de hele wereld. Het draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van ieder individu, het is de motor van ons bestaan. Wij zijn bevoorrecht door middel van eten en drinken en gastvrijheid de mogelijkheid te hebben om levens op een positieve manier te beïnvloeden.

Appel Blauw.png

Golden Tulip Hotel

 

Genieten op z’n 'Bosch’, dat is Hotel Central. Central biedt al sinds 1905 een gastvrij en bourgondisch welkom aan reizigers en toeristen. Gelegen op de mooiste plek van ’s-Hertogenbosch aan de historische Markt. Central is de huiskamer van ’s-Hertogenbosch waar de mix van Bosschenaren en gasten voor een uitnodigende, warme sfeer zorgen. Vanuit het hotel ligt al het moois direct aan je voeten.

Golden Tulip Blauw.png
bottom of page